Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un bărbat din Câmpeni care și-a bătut cu brutalitate concubuina a fost iertat de femeie. Ce s-a întâmplat

Publicat

pixabay free

Judecătorii din Câmpeni au încetat procesul penal, început pe numele unui bărbat din oraș, care și-a bătut concubina în plină stradă. Fapta s-a în data de 16 aprilie 2021, dar procesul penal pentru violență în familie a fost încetat, deoarece femeia și-a retras plângerea penală. 

Este unul dintre zecile de cazuri de violență domestică, în care bărbații scapă nepedepsiți după ce își bat iubitele.

Procesul penal a fost încheiat în data de 25 noiembrie 2022, iar motivarea magistraților a fost făcută publică.

Potrivit motivării instanței, în data de 16 04.2021, ”în jurul orelor 19:00-20:00, în timp ce se afla în faţa blocului L 1 din oraşul Câmpeni, str. Moţilor, a fost văzută de către concubinul său  care cobora scările din proximitatea Colegiului Naţional Avram Iancu Câmpeni, iar pe fondul consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi a lovit-o cu piciorul în zona capului, apoi a împins-o în gangul din spatele blocului L 1, de lângă carmangeria, unde a continuat să o lovească cu piciorul în zona stomacului.

În urma loviturii aceasta a căzut jos, iar bărbatul a continuat să o lovească cu pumnii în zona coastelor. După acesta, a lovit-o cu piciorul în zona coapsei stângi. Tot cu pumnul a lovit-o în arcada dreaptă.

Inculpatul O. a fost surprins în timpul exercitării actelor de violenţă de către patrula de siguranţă publică din cadrul Poliției Oraș Cîmpeni, care se afla în timpul serviciului. Patrula de siguranţă publică a intervenit şi i-au atras atenţia să înceteze acţiunile violente îndreptate împotriva concubinei sale”, se arată în motivarea instanței.

”La termenul de judecată din data de 15 septembrie 2022 persoana vătămată a arătat că înţelege să-şi retragă plângerea prealabilă formulată împotriva inculpatului, sens în care instanţa a procedat la luarea unei declaraţii acesteia, declaraţie consemnată şi ataşată separat la dosarul cauzei”, au mai precizat judecătorii.

Drept urmare, procesul penal deschis pe numele bărbatului a fost încetat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax