Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocna Mureș care și-a asmuțit câinii să atace alte persoane, trimis în judecată. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș care și-a asmuțit câinii să muște alți bărbați a fost trimis în judecată pentru amenințare și infracțiunea de loviri sau alte violențe. Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind agresiv și mai ales că își asmute câinii să atace persoanele cu care intră în conflict. 

În data de 17 mai, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Momentan, dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, nu a primit un prim termen de judecată.

”În fapt că la data de 30.03.2021, în jurul orei 15:00, în timp ce persoana vătămată, se afla la terasa Gold Terace din Ocna Mureș, unde deţine calitatea de administrator, l-a observat pe numitul S.F.G., care s-a aşezat în mod abuziv alături de nişte clienţi de ai săi, motiv pentru care s-a deplasat la acesta si i-a solicitat sa părăsească localul sau, ocazie cu care a devenit recalcitrant respectiv i-a adresat persoanei vătămate ameninţări cu acte de violență, precum: ”îți tai gatul” „îti tai burta”, „îți iau gâtul” , aspecte care i-au creat persoanei vătămate o reala stare de temere.

CITEȘTE ȘI: ATAC la Ocna Mureș: Un bărbat și-a asmuțit câinii să MUȘTE o persoană. Victima a ajuns în spital. Ce s-a întâmplat

În seara zilei de 14.05.2021 în jurul orelor 20:00, persoana vătămată se afla în fața locuinței sale când l-a observat la o distanță de aproximativ 20 de metri pe inculpat, care îi adresa cuvinte și expresii jignitoare.

Persoana vătămată s-a apropiat la o distanță de aproximativ 5 metri de inculpat, și l-a întrebat pe acesta care este motivul pentru care are un astfel de comportament față de aceasta.

Inculpatul a asmuțit câinele ciobănesc asupra persoanei vătămate și s-a apropiat de aceasta prinzând-o de mână, moment în care câinele a mușcat-o de mâna stângă.

Persoana vătămată a îndepărtat câinele, însă ulterior inculpatul s-a apropiat din nou cu mâinile de persoana vătămată, moment în care câinele a mușcat-o de coapsa piciorului stâng.

În continuare, inculpatul a luat câinele și a plecat spre locuința sa, situată pe aceeași stradă. Persoana vătămată a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

La data de de 03.12.2021, în jurul orelor 16:25, persoana vătămată se afla pe aleea pietonală din fața imobilului situat în care se afla sala de jocuri. Avenit și inculpatul alături de cei doi câini ai să, care nu aveau botniță.

În continuare, în urma unor discuții în contradictoriu între persoana vătămată și inculpat, acesta din urmă a asmuțit cei doi câini din rasa ciobănesc belgian asupra persoanei vătămate, dându-le comanda „ia-l”.

Totodată, în timp ce persoana vătămată era căzută la pământ, inculpatul i-a aplicat acesteia o lovitură cu piciorul în zona feței. În continuare, după ce au mușcat persoana vătămată de antebrațul mâinii stângi, de coapsa piciorului stâng și de abdomen”, se arată în motivarea instanței.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax