Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat recalcitrant, dus încătușat de poliție la Spitalul din Cugir, a murit după ce a făcut infarct. Ce s-ar fi întâmplat

Publicat

Un bărbat din Cugir care a fost ridicat de polițiști de la domiciliul său, din cauza faptului că era recalcitrant, a decedat la spitalul din Cugir în urma unui infract. Incidentul s-a întâmplat marți, 1 august, în jurul orei 19.30. 

Din câte se pare bărbatul făcea scandal acasă, mai exact distrugea bunurile din locuință, iar la fața locului au fost solicitați polițiștii. Aceștia au intervenit la locuința bărbatului au aplanat conflictul și l-au dus la spital. 

Mai exact, după ce a fost preluat de polițiști, acesta a fost urcat într-o autospecială SMURD și transportat la unitatea medicală. Acolo a fost pus într-un cărucior cu rotile, încătușat și transportat spre camera de gardă.

La câteva minute de la ajungerea în unitatea medicală, bărbatul a făcut infarct și a decedat.

Potrivit directorului unității medicale, Florin Arion, bărbatul a ajuns la spitalul din Cugir, cu o autospecială SMURD, însoțit de polițiști.

Bărbatul recalcitrant a fost pus într-un cărucior cu rotile și încătușat

Din cauza faptului că acesta ar fi fost recalcitrant și sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a fost pus într-un cărucior cu rotile și încătușat pentru a fi dus la camera de gardă.

Managerul spitalului: A decedat în unitatea medicală

La aproape trei minute de la momentul în care a ajuns la camera de gardă bărbatul ar fi dat semnele unui infarct miocardic. Apoi bărbatul a făcut un infarct și medicii au început să execute manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

Bărbatul a decedat în unitatea medicală, a declarat pentru alba24.ro managerul spitalului.

Potrivit surselor alba24.ro la scurt timp după ce a fost încătușat de polițiști, bărbatul a lăsat capul pe spate, în carucior și a făcut infract.

De asemenea imediat după deces, polițiștii au cerut înregistrările de pe camerele video pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat.

UPDATE 2 august, 09.20: Reprezentanții IPJ Alba au făcut o serie de precizări cu privire la incidentul de la Spitalul din Cugir. Comunicatul IPJ Alba poate fi văzut AICI.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax