Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un dosar penal a fost deschis în cazul bărbatului decedat la Spitalul din Cugir. Precizările IPJ Alba cu privire la incident

Publicat

Reprezentații IPJ Alba au transmis o serie de precizări în legătură cu decesul unui bărbat la spitalul din Cugir. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani care se manifesta violent în locuința sa, iar la fața locului au fost solicitați polițiștii printr-un apel la 112.

După ce au aplanat conflictul, polițiștii au luat decizia de a-l imobiliza și transporta pe bărbat la spital. La scurt timp, în unitatea medicală, bărbatul a suferit un infarct și a decedat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 august 2023, în jurul orei 17,30, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul unui apartament din oraș o persoană cu probleme medicale se manifestă agresiv.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat recalcitrant, dus încătușat de poliție la Spitalul din Cugir, a murit după ce a făcut infarct. Ce s-ar fi întâmplat

La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Poliției Orașului Cugir și un echipaj SMURD, în interiorul apartamentului fiind găsit un bărbat de 55 de ani, în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv verbal și fizic, motiv pentru care a fost imobilizat și s-a luat decizia conducerii sale la spital, cu echipajul SMURD.

În sediul unității medicale, bărbatului i s-a făcut rău, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la care, din păcate, nu a răspuns.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit concluziilor medico-legale preliminare, moartea bărbatului a fost neviolentă și s-a datorat miocarditei.

Cercetările sunt continuate, au precizat reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax