Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat s-a răsturnat cu căruţa pe un drum din zona Vinţu de Jos şi a ajuns în stare inconştientă la spital. Victima se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

Un bărbat a ajuns în stare inconştientă la spital, sâmbătă după-amiaza, după ce s-a răsturnat cu căruţa, pe un drum din apropierea localităţii Inuri, lângă Vinţu de Jos. În urma cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul în vârstă de 50 de ani cobora cu căruţa pe un drum ce făcea legătura cu satul Inuri.  La o porţiune de drum în pantă şi în curbă, acesta nu a mai putut opri căruţa şi s-a răsturnat cu ea. A ajuns sub atelaj, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital în stare de inconştienţă.

UPDATE: La ora 15.02, poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi de V.G. (38 ani) domiciliată în satul Poieniţa, privind faptul că, la ora 15.00, soţul acesteia, V.P. (43 de ani) s-a răsturnat cu un atelaj pe o cale de munte.

Poliţiştii au constatat că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, în timp ce conducea o căruţă încărcată cu cinci butoaie din plastic pline cu apă, pe un drum vicinal ce face legătura între localităţile Inuri şi Poieniţa, a pierdut controlul acesteia şi s-a răsturnat. A fost prins sub atelaj, iar corpul său a fost presat de marginea căruţei, în zona capului şi abdomenului. Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale şi a fost transportat în stare inconştientă la spitalul din Alba Iulia.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax