Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și-a amenințat cu moartea fosta nevastă și soacra. A fost prins pe A1, între Ilia și Deva cu un întreg arsenal asupra sa

Publicat

Un bărbat care și-a amenințat cu moartea fosta nevasta și soacra, a fost prins de polițiști cu un întreg arsenal asupra sa. Mai exact, bărbatul din Hunedoara și-a cumparat dintr-un stat european mai multe arme și muniție și apoi a intrat în România, fără a declara armele la vamă. 

Polițiștii de la acțiuni speciale, aveau informații că bărbatul are arme asupra sa și că ar fi intenționat să își ucidă fosta soție dar și pe membri familiei acesteia. Atunci, au organizat un filtru pe autostrada A1 și l-au prins pe aceasta între localitățile Ilia și Deva.

Potrivit IPJ Hunedoara, în urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 17.00, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, a fost depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia, aflați într-o comună de lângă municipiul Hunedoara.

După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri.

Și-a amenințat fosta soție și pe mama acesteia, pe rețeaua de socializare

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adresat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin intermediul unor rețele de comunicare, și-a procurat dintr-un stat european şi a deținut și transportat fără drept o armă letală cu țevi lise și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și muniție aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe teritoriul României, sâmbătă, 4 iunie, fără a le declara organelor vamale (le-a ascuns în bagajele aflate în autoturismul pe care îl conducea).

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma controlului şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată, amenințare şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Duminică, 5 iunie, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hunedoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax