Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat şi un minor din Câlnic au furat componentele sistemului de semnalizare CFR de pe porţiunea Sebeş-Cunţa.

Publicat

tren CFR

Un bărbat şi un minor din Câlnic au fost prinşi de poliţişti, vineri, după ce au furat componente ale sistemului de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar pe secţiunea de cale ferată Sebeş-Cunţa. Lipsa acestor componente indica faptul că linia dublă a CFR dintre localităţile menţionate este ocupată. Prejudiciul se apropie de 5.000 lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Vineri, 2 martie 2012, la ora 12.50, poliţiştii de la Postul de Poliţie T.F. Vinţu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că dispozitivele de semnalizare CFR indică o posibilă sustragere de componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare a circulaţiei CFR, pe secţiunea de cale ferată Sebeş-Cunţa.

La faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe Gheorghe U. de 42 ani şi un minor de 17 ani, ambii din localitatea Câlnic. Aceştia au sustras de la Km.70 + 430, componente ale sistemului de semnalizare şi dirijare, mai precis două capace de la picheţii de alimentare SCB, în lipsa cărora sistemul de semnalizare indica faptul că linia dublă a CFR dintre Sebeş şi Cunţa este ocupată.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă. Valoarea prejudiciului cauzat este de 4815 lei.

Gheorghe U. a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Prevenit, al I.P.J. Alba, iar sâmbătă, 3 martie 2012, acesta va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax