Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat va fi judecat pentru deținere de droguri, de magistrații Tribunalului Alba. Cum a spus că a făcut rost de ”cristal”

Publicat

Un bărbat a fost recent trimis în judecată de către procurorii DIICOT Alba Iulia, pentru deținere de droguri. Dosarul a trecut de cameră preliminară, în data de 26 septembrie.

Cantitatea cu care acesta a fost prins de polițiști este una relativ redusă, de aproape patru grame. Bărbatul care va ajunge în fața magistraților Tribunalului Alba a fost găsit cu droguri la el, în urma cu mai bine de un an.

S-a întâmplat pe 25 septembrie 20223, la Ocna Mureș. Atunci, polițiștii au tras pe dreapta un autoturism condus de bărbat. După ce l-au percheziționat, polițiștii au găsit în buzunarul de la spatele pantalonilor un plic.

În plic se aflau 3,90 de grame de substanță care conține 3-Chloromethcathinone (3-CMC). Este vorba despre un drog sintetic, foarte răspândit în județul Alba.

Chiar o elevă de școală generală a ajuns în fața magistraților după ce a deținut droguri la ore, la o școală din Aiud.

CITEȘTE ȘI: Fenomenul consumului de droguri a ajuns în școlile generale din Alba. Soluția instanței în cazul unei eleve prinse cu 3CMC la ore

Cum a făcut rost de droguri

După ce pe numele său a fost făcut un dosar penal, bărbatul a ajuns în fața anchetatorilor. Acesta a spus că a luat drogurile de la un alt bărbat care l-a întrebat dacă are nevoie de ”ceva”.

”(…) a procurat drogurile de la o persoană de sex bărbătesc, care l-a întrebat dacă are nevoie de „ceva”, adică droguri, pe care i le-a și arătat; drogurile arătau ca niște pietricele și vânzătorul i-a spus că este cristal; a plătit 300-350 de lei pentru întreaga cantitate și la puțin timp după tranzacție a fost oprit de polițiști care au găsit drogurile; era consumator ocazional de droguri; a început să consume ocazional droguri care se consumă prin prizare cu circa 4 luni înainte de a fi oprit de polițiști”, a declarat bărbatul în fața anchetatorilor.

La un an de la oprirea în trafic, bărbatul va fi judecat pentru deținere de droguri. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate