Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un fost primar și un tehnician horticultor, candidații ALDE pentru primăriile comunelor Cricău și Săliștea

Publicat

nicolae muntean nicolae daian Organizația ALDE Alba și-a anunțat vineri doi dintre candidații pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie a acestui an. Astfel, un fost primar și un tehnician horticol vizează conducerea primăriilor din comuna Cricău, respectiv comuna Săliștea.

Joi, 31 martie, a avut loc Adunarea Generală ALDE Cricău, ocazie cu care organizația locală a aprobat candidatura lui Nicolae Muntean la funcția de primar al comunei Cricău.

Nicolae Muntean are 64 de ani și este în prezent pensionar. Acesta a mai condus primăria între anii 1990-1992 și 1994-2004.

„Voi fi un primar pentru toate vârstele, în slujba tuturor, așa cum am demonstrat până acum. Atuul meu este experiența dobândită”, a transmis Nicolae Muntean.

Tot joi, Adunarea Generală ALDE Săliștea a aprobat lansarea candidaturii pentru funcția de primar al localității Săliștea a lui Alin Nicolae Daian. Are 38 de ani şi este de profesie tehnician horticol.

„Promovăm tineretul, promovăm valorile morale ale societății. Voi face politică în slujba cetățenilor și îmi doresc dezvoltarea economică și culturală a localității”, a transmis Nicolae Daian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax