Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un fost viceprimar, un pensionar şi un inginer CFR, candidaţii MP pentru primăriile Teiuș, Ceru Băcăinți și Bucerdea Grânoasă

Publicat

IMG_2386 Partidul Mișcarea Populară, filiala Alba și-a anunțat peste 50% din candidații pentru primăriile localităților din județ. În acest moment mai sunt de stabilit în jur de 29 de nume care vor apărea pe listele electorale. Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, au fost anunțați candidații MP pentru primăriile Teiuș, Bucerdea Grânoasă și Ceru Băcăinți.

MP continuă pregătirile pentru alegerile din vara acestui an. Vineri au fost aduși în fața presei alți trei viitori candidați.

Ioan Trif va candida la Ceru Băcăinți. „Sunt pensionar, am lucrat 37 de ani la fabrica de arme din Cugir, proiectat de dispozitive și am lucrat și în administrație vreo patru ani. Am venit în acest partid știind că trebuie să iert și să îmi iubesc aproapele și să primesc picioare în dos, pentru că asta primesc politicienii cinstiți”, a spus acesta.

Ioan Trif a fost primar al comunei din partea PD.

Un al doilea candidat anunțat a fost Ovidiu Moga, inginer la stația CFR din Teiuș, care va candida pentru funcția de primar la Bucerdea Grânoasă.

„Motivul pentru care vreau să candidez este starea de superficialitate care s-a instalat la nivelul comunei”, a spus Ovidiu Moga.

În aceeași zi a fost anunțat și candidatul pentru orașul Teiuș, fost viceprimar în perioada 2008-2012, Florin Tricu.

„Trebuie să fim între oameni și pentru oameni. Să lăsăm afacerile și să facem afaceri pentru binele oamenilor”, a sus Florin Tricu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax