Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un hotel din Alba Iulia a scos la licitație ULTIMA CAMERĂ disponibilă de 1 decembrie. Banii, folosiți în scop caritabil

YouTube video

Publicat

Un hotel din Alba Iulia a păstrat un apartament neînchirat în perioada zilei de 1 decembrie și organizează acum o licitație caritabilă pentru acesta. Este vorba despre Hotel Transilvania, situat în centrul municipiului. Este vorba despre cel mai spațios apartament și mai luxos apartament al hotelului. Prețul de pornire a licitației este de aproximativ 500 de euro, iar banii obținuți pentru închirierea lui vor merge la copiii de la o casă de tip familial.

În perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, cererea pentru locuri de cazare la Alba Iulia a fost mai mare decât în oricare altă perioadă. Din acest motiv, așa cum majoritatea ziarelor și televiziunilor au afirmat, camerele au fost rezervate încă de la finalul anului trecut.

Cine dorește să petreacă Centenarul la Alba Iulia găsește cu greu o cameră, fiind uneori nevoit să se cazeze la zeci de kilometri depărtare. Cum ar fi ca totuși, în Orașul Unirii, să mai existe o cameră de hotel neocupată? O cameră disponibilă în cea mai căutată perioadă din istoria orașului! Și nu vorbim despre orice cameră, ci despre un apartament deluxe,  într-un hotel din centrul orașului, hotel care a fost ales la Gala Top Hotel Awards ca unul dintre cele mai bune locații de 4* din România.

Hotel Transilvania oferă spre vânzare această cameră în cadrul unei licitații publice. Oricine va putea licita pentru această cameră pe site-ul www.ultimacamera.ro. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru organizarea unei cine festive pentru copiii de la Casa de tip familial ”Riță Gărgărița”.

rita gargarita

Cei 22 de copii se vor bucura de o cină într-un restaurant elegant, cu meniu variat, la finalul căreia vor face cunoștință cu Moș Crăciun, Crăciunița și ai lor spiriduși, care le vor oferi cadourile visate.

„Vrem să arătăm că Alba Iulia este un oraș care se bucură de turiști în tot timpul anului, nu doar de 1 Decembrie. Faptul că Centenarul a creat o cerere fără precedent este un lucru bun, dar care însă nu ni se datorează nouă, ci conjuncturii istorice. Acest apartament a fost retras de la vânzare odată ce solicitările pentru cazări au început să vină. Iar acum, dorim să oferim comunității veniturile obținute din vânzarea lui, în cadrul acestui proiect social. În cei peste 20 de ani ai companiei Florea Grup, am învățat că o afacere se dezvoltă prin muncă și perseverență întregul an, nu doar într-o singură zi.” spune Marcel Florea, directorul general.

Compania s-ar bucura ca inițiativa să fie doar prima de acest gen din industrie și încurajează și alte hoteluri din Alba Iulia sau din alte orașe să adopte această campanie.

„Când ne gândim la Centenar, ne gândim la cei 100 de ani în care românii au luptat pentru a fi împreună: o singură limbă, un singur popor!  Același „împreună” vrem să îl sărbătorim la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018. Să ne amintim că cei norocoși, alături de cei mai puțin norocoși, sunt parte din aceeași Românie. Vrem să oferim acestor copii o seară de poveste, așa cum probabil ei nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze.” continuă Iulia Guș, manager marketing.

Prețul de pornire este de 2300 lei (aproximativ 500 Euro). Sejurul  licitat este de 2 nopți, însă cine dorește poate să îl prelungească, pe baza disponibilității. Apartamentul poate fi ocupat de maxim 4 persoane, iar prețul va avea micul dejun și toate taxele incluse. Licitația se va desfășura pe site-ul www.ultimacamera.ro, în perioada 1 – 15 noiembrie 2018. Câștigătorul va fi cel care a licitat cea mai mare sumă.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.ultimacamera.ro sau www.hoteltransilvania.eu/ultima-camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate