Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un hotel din Alba Iulia a scos la licitație ULTIMA CAMERĂ disponibilă de 1 decembrie. Banii, folosiți în scop caritabil


Publicat

Un hotel din Alba Iulia a păstrat un apartament neînchirat în perioada zilei de 1 decembrie și organizează acum o licitație caritabilă pentru acesta. Este vorba despre Hotel Transilvania, situat în centrul municipiului. Este vorba despre cel mai spațios apartament și mai luxos apartament al hotelului. Prețul de pornire a licitației este de aproximativ 500 de euro, iar banii obținuți pentru închirierea lui vor merge la copiii de la o casă de tip familial.

În Alba Iulia, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, cererea pentru locuri de cazare a fost mai mare decât în oricare altă perioadă. Din acest motiv, așa cum majoritatea ziarelor și televiziunilor au afirmat, camerele au fost rezervate încă de la finalul anului trecut.

Cine dorește să petreacă Centenarul la Alba Iulia găsește cu greu o cameră, fiind uneori nevoit să se cazeze la zeci de kilometri depărtare. Cum ar fi ca totuși, în Orașul Unirii, să mai existe o cameră de hotel neocupată? O cameră disponibilă în cea mai căutată perioadă din istoria orașului! Și nu vorbim despre orice cameră, ci despre un apartament deluxe,  într-un hotel din centrul orașului, hotel care a fost ales la Gala Top Hotel Awards ca unul dintre cele mai bune locații de 4* din România.

Hotel Transilvania oferă spre vânzare această cameră în cadrul unei licitații publice. Oricine va putea licita pentru această cameră pe site-ul www.ultimacamera.ro. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru organizarea unei cine festive pentru copiii de la Casa de tip familial ”Riță Gărgărița”.

rita gargarita

Cei 22 de copii se vor bucura de o cină într-un restaurant elegant, cu meniu variat, la finalul căreia vor face cunoștință cu Moș Crăciun, Crăciunița și ai lor spiriduși, care le vor oferi cadourile visate.

„Vrem să arătăm că Alba Iulia este un oraș care se bucură de turiști în tot timpul anului, nu doar de 1 Decembrie. Faptul că Centenarul a creat o cerere fără precedent este un lucru bun, dar care însă nu ni se datorează nouă, ci conjuncturii istorice. Acest apartament a fost retras de la vânzare odată ce solicitările pentru cazări au început să vină. Iar acum, dorim să oferim comunității veniturile obținute din vânzarea lui, în cadrul acestui proiect social. În cei peste 20 de ani ai companiei Florea Grup, am învățat că o afacere se dezvoltă prin muncă și perseverență întregul an, nu doar într-o singură zi.” spune Marcel Florea, directorul general.

Compania s-ar bucura ca inițiativa să fie doar prima de acest gen din industrie și încurajează și alte hoteluri din Alba Iulia sau din alte orașe să adopte această campanie.

„Când ne gândim la Centenar, ne gândim la cei 100 de ani în care românii au luptat pentru a fi împreună: o singură limbă, un singur popor!  Același „împreună” vrem să îl sărbătorim la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018. Să ne amintim că cei norocoși, alături de cei mai puțin norocoși, sunt parte din aceeași Românie. Vrem să oferim acestor copii o seară de poveste, așa cum probabil ei nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze.” continuă Iulia Guș, manager marketing.

Prețul de pornire este de 2300 lei (aproximativ 500 Euro). Sejurul  licitat este de 2 nopți, însă cine dorește poate să îl prelungească, pe baza disponibilității. Apartamentul poate fi ocupat de maxim 4 persoane, iar prețul va avea micul dejun și toate taxele incluse. Licitația se va desfășura pe site-ul www.ultimacamera.ro, în perioada 1 – 15 noiembrie 2018. Câștigătorul va fi cel care a licitat cea mai mare sumă.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.ultimacamera.ro sau www.hoteltransilvania.eu/ultima-camera.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Situația la Ocna Mureș: Două persoane infectate cu coronavirus, o familie ar prezenta simptome. Mesajul primarului

Publicat

La data de 7 aprilie 2020, în orașul Ocna Mureș sunt 74 de persoane aflate în izolare la domiciliu, o persoană se află în carantină și două persoane sunt confirmate pozitiv.

De asemenea, cinci șoferi de TIR se află în autoizolare, iar o familie aflată în izolare prezintă simptome.

”Exceptând această familie, toate persoanele aflate în izolare sau în carantină sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună.

Rugăm și pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor.
Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare.

Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare.

Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare.

Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi” a declarat într-o postare pe Facebook, primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Secţia de Gastroenterologie a Spitalului din Alba Iulia, RESTRÂNSĂ. Patru cadre medicale infectate cu COVID 19

Publicat

Secţia de Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia a fost închisă, după ce un medic și două asistente au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unor surse Alba24. Cele trei cadre medicale nu au simptome și se află în prezent, în carantină.

Autoritățile din Alba nu au făcut public acest lucru.

UPDATE 22.30: După publicarea știrii obținută pe surse de Alba24.ro, managerul instituției a venit cu o serie de precizări.

Potrivit Dianei Mîrza, secția nu este închisă ci funcționează cu program restrâns. Diana Mîrza a explicat ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la restrângerea activtății pe secție. La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat la UPU, un bărbat de circa 40 de ani, cu grave probleme de sănătate, care a fost trecut pe secţia de Gastroenterologie.

Vineri testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, iar în acel moment personalul care a fost pe tura respectivă a fost testat. Din cele șase cadre medicale testate, patru au fost pozitive: un medic, două asistente și un infirmier. De asemenea au mai fost testați și alți pacienți de pe secție dar rezultatul a fost negativ.

La scurt timp a fost trimis și un comunicat de presă:

Secția de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia nu a fost închisă. Activitatea a fost restrânsă, la fel ca la toate celelalte secții ale SJU Alba Iulia, conform dispozițiilor autorităților implicate în combaterea pandemiei de COVID-19. Din personalul medical care a intrat în contact cu un pacient pozitiv, un medic, două asistente și o infirmieră, s-au infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Cadrele medicale sunt asimptomatice și izolate încă de la întâmplarea acestui caz. S-au prelevat probe biologice de la alte 28 de cadre medicale și de la 7 pacienți din cadrul secției, iar rezultatele sunt negative. Astfel, nu a fost dispusă închiderea secției. În cursul zilei de mâine așteptăm și alte rezultate, au transmis reprezentanții spitalului, au transmis reprezentanții spitalului.

Este dificil, aproape imposibil ca populația să obțină informații despre cazurile noi din fiecare localitate, din județ.

De cele mai multe ori presa este nevoită să ofere informații pe surse, pentru a determina autoritațile să vină cu precizări clare despre locurile unde a lovit virusul.

Într-un con de umbră este ținută de autorități și situația de la Ciuruleasa, unde au fost anunțate oficial, doar 11 cazuri de coronavirus, în raportarea de duminică, 5 aprilie, când în Alba erau 33 de cazuri confirmate.

CITEȘTE ȘI: Din cele 33 de cazuri confirmate în Alba, 11 sunt din Ciuruleasa. Măsuri speciale pentru evitarea răspândirii virusului

Între timp, situația de la Alba a escaladat: luni au fost declarate 49 de cazuri, iar marți, 7 aprilie, au fost comunicate 71 de cazuri și un deces.

Sursele Alba24.ro susțin că în cele două zile, luni și marți, printre cazurile raportate, o bună parte dintre ele sunt de la Ciuruleasa, însă autoritățile nu comunică acest lucru.

De asemenea, autoritățile din Alba nu informează deloc populația din județ despre situația de la Ciuruleasa, nici ce măsuri s-au luat la nivel local, nici dacă va fi declarat focar și nici dacă localitatea va intra în carantină.

La Centrul de Dializă din Alba Iulia situația este gravă după ce au fost confirmate oficial, până în prezent, zece cazuri de infectare cu noul coronavirus. Este vorba despre trei cadre medicale și șapte pacienți.

CITEȘTE ȘI: Noi cazuri de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Personal medical și pacienți, INFECTAȚI cu noul virus

 

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Prima victimă a COVID-19, în rândul cadrelor medicale: Un ambulanțier din Suceava a decedat

Publicat

Un ambulanțier în vârstă de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanță din Suceava, este prima victimă din rândul cadrelor medicale a noului coronavirus.

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu astăzi, 7 aprilie 2020.

În prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Citeste mai mult
Publicitate

ABRUD

De miercuri, locuitorii din Abrud, OBLIGAȚI să poarte măști de protecție. Măsuri pe durata stării de urgență

Publicat

Locuitorii din Abrud sunt obligați să poarte mască de protecție începând de miercuri, 8 aprilie, în urma unei hotărâri luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU).

Măsura a fost anunțată de primarul din Abrud, Nicolae Simina, pe Facebook.

”Având în vedere faptul că în ultimele 3 zile au fost confirmate pozitiv COVID-19, 7 persoane de pe raza UAT Abrud, astăzi am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență Abrud”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.

”Am luat toate măsurile legale. Am dezinfectat căile de acces, vom intensifica această acțiune.
Peroanele care au fost confirmate pozitiv sau incerte, au fost izolate imediat. Există o metodologie care trebuie respectată. Nu avem voie să dăm numele celor depistați pozitiv sau incerți. Colaborăm foarte bine cu Poliția orașului Abrud, Spitalul Abrud, medicii de familie, Direcția de Sănătate Publică Alba”, a mai declarat acesta.

De aemenea, de marți 7 aprilie, în fiecare noapte de la ora 22.00, vor fi dezinfectate trotuarele și zonele din fața magazinelor.

Mai mult, accesul în blocuri și casă scărilor vor fi dezinfectate în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, de la ora 19.00.

O măsură similară a fost luată și la Câmpeni.

CITEȘTE ȘI: Purtarea măștilor de protecție, OBLIGATORIE începând de astăzi, la Câmpeni. Măsuri pe durata stării de urgență

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate