Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un jandarm din Alba s-a împușcat. Și-a tras două gloanțe în piept cu pistolul din dotare, în timpul serviciului de pază la sediu

Publicat

Un subofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și-a tras două gloanțe în piept, în zona inimii, cu pistolul din dotare.

Incidentul s-a produs duminică, în timp ce efectua serviciu de pază al unității. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD pentru resuscitare și IPJ Alba pentru cercetare. Subofițerul nu a putut fi salvat, acesta a decedat (UPDATE), iar autoritățile încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau despre o acțiune voluntară.

Citește și Locotenent colonel de jandarmi, condamnat pentru ultraj: Scandal monstru, după ce a fost oprit de polițiștii rutieri din Teiuș

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

UPDATE ora 13,15: Reprezentanții instituției au confirmat pentru Alba24 că jandarmul era în timpul serviciului și au declarat că se încearcă resuscitarea acestuia.

UPDATE ora 13,40:

Sursele Alba24 au precizat că jandarmul a decedat.

Se pare că acesta făcea de serviciu la poarta unității, în momentul incidentului. Sursele Alba24 au precizat că acesta se apropia de pensionare.

UPDATE ora 14,25: Precizările IJJ Alba

Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare.

Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.

Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ???

    duminică, 21.11.2021 at 14:35

    Baaa… unul putea singur dar al doilea, cine la tras ?

  2. pilu

    duminică, 21.11.2021 at 18:39

    Se poate, asa a procedat si Milea. Si nimeni nu a zis ca nu se poate.

  3. Alex

    duminică, 21.11.2021 at 20:42

    Din păcate asta se întâmplă când oamenii se îndepărtează de Dumnezeu .Oare doamna psiholog poate înțelege prin niște teste standardizate cu numere și întrebări standard ce este în sufletul omului? Se știe că un procent mare din rândul jandarmilor și polițiștilor sunt divorțați și nimeni nu ia nici o măsură.Păcat că a recurs la un asemenea gest .Sunt fost jandarm disponibilizat în 2011 .Numai eu știu cum am trecut prin acele încercări și mai apoi de umilințele celor de sus .Am fost 10000 în acea situație și pe nimeni nu le-a interesat ,da mai mult ne-au umilit declarându-ne inapți psihologic.De ce psihologii nu răspund ? Eu am reușit să înving sistemul după 8 ani de luptă .Urmăriți videoclipurile de pe acest canal să vedeți cu ce ne-am confruntat.Dacă te trece legea cu certificatul risc să fiu disponibilizat iar

  4. pilu

    duminică, 21.11.2021 at 21:30

    Mai omule, in tara asta au fost mii de disponibilizati, din toate domeniile,si nu de psiholog, ci de lege. Daca te disponibiliza fara psiholog, erai multumit ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax