Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor de la un centru de plasament din Teiuş, căutat de autorităţi

Publicat

Poliţiştii din Teiuş au fost sesizaţi vineri după-masa cu privire la faptul că un minor în vârstă de 12 ani a plecat de la domiciliul bunicilor în data de 23 iunie şi nu s-a mai întors.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit că Gabriel Bolca a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicilor săi, unde se afla în vacanţă.

Ultima dată când a fost văzut, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, un tricou de culoare galbenă, iar în picioare purta o pereche de pantofi negri.

Semnalmente: înălţime 1,40-1,45 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, nasul mic, faţă ovală, buze subţiri, ten măsliniu.

Semne particulare: o pată albă pe obrazul drept lângă ureche, provenită în urma unei răni.

Minorul a plecat de la domiciliu în repetate rânduri pe parcursul aniilor 2008, 2009 şi 2010, de fiecare dată fiind găsit după câteva zile pe raza municipiului Alba Iulia, unde practică cerşetoria în zona teraselor, Catedralei Reîntregirii, Kaufland, Mall Alba, Profi, staţia CFR Alba Iulia.

În continuare, Poliţia oraşului Teiuş desfăşoară activităţi conform metodologiei privind dispariţiile de minori, urmând a fi sesizată din nou Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Alba şi Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei oraşului Teiuş, întrucât minorul Gabriel Bolca este în plasament la  Casa de tip Familial „Pro Familia” Teiuş, iar la data de 23 iunie a fost predat bunicilor pentru perioada vacanţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax