Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un minor din Alba trimis în judecată după ce a lovit un vecin cu o lopată. Totul a început de la un bulgăre de zăpadă

Publicat

Un tânăr din Alba a fost trimis în judecată după ce l-a lovit pe un bărbat, peste mână, cu o lopată de curățat zăpada. Toate problemele au început din cauza unui bulgăre de zăpadă aruncat înspre o altă persoană. 

Deși momentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de trei ani, în data de 15 decembrie, 2022, tânărul, a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe în anul 2022. În data de 23 martie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 15 decebmrie 2018, în jurul orelor 16.30, persoana vătămată , s-a aflat în locuința sa pregătindu-se să iasă din casă pentru a curăța zăpadă de pe podul din fața casei, ocazie cu care a auzit căinii, lătrând , bubuituri în poartă și cineva arunca cu bulgări de zăpadă in curtea casei sale.

Așa fiind, persoana vătămată având asupra sa o lopată pentru zăpadă, a ieși afară din curte, pentru a vedea ce se întâmplă. Întrucât în acea zonă se jucau mai mulți copii cu zăpadă, persoana vătămată le-a cerut să se joace mai departe de casa acestuia.

La fața locului, s-a aflat și inculpatul minor, care avea o lopată de curățat zăpadă, pentru a-i curăț acestuia zăpada din fața curții sale, ocazie cu care, a început să aibă discuții contradictorii cu persoana vătămată și a aruncat cu un bulgăre de zăpadă spre acesta.

Urmare, persoana vătămată , s-a îndreptat spre inculpatul minor în scop agresiv, fapt care l-a determinat pe inculpatul minor să-l lovească cu lopata de curățat zăpada peste mâna stângă, în zona degetului arătător. În continuare, datorită gheții, ambele părți, au alunecat pe jos, unul peste altul, respectiv , inculpatul minor peste persoana vătămată, timp în care martora– sora inculpatului minor- i-a rugat să înceteze”, se arată în documentul citat.

Momentan minorul a fost trimis în judecată, însă dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax