Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou consilier PSD în CL Alba Iulia. Dumitru Bucur preia locul lui Horațiu Clepan, care a demisionat pentru un post de director

Publicat

Dumitru Bucur, colonel în rezervă, va fi noul consilier local din partea PSD Alba Iulia. Acesta va prelua locul lăsat liber de Horațiu Clepan care a demisionat pentru a prelua, se pare că, funcția director la Agenția pentru Protecția Mediului Alba. 

La alegerile din 2016 Bucur s-a aflșat pe locul 10 pe listele PSD Alba Iulia, un loc neeligibil la momentul respectiv. Acesta va prelua funcția de consilier local după demisia înnaintată de Horațiu Clepan, și după ce alți doi candidați are se aflau pe pozițiile 8, respectiv 9 pe listele PSD, nu au acceptat nominalizarea din partea partidului.

Proiectul de hotărărâre privin validarea mandatului de cosilier local a lui Dumitru Bucur va fi supusă la vot în data de 28 august, la ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 24.08.2018 at 11:35

    La capacitatea lui director ii mai trebuia. La anul parlamentar, ca d’astia se cauta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax