Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Un nou MALL se deschide la Sibiu. Dezvoltatorul deține și la Alba Iulia mai multe clădiri și un centru comercial

Publicat

În timp ce în Alba Iulia sunt planuri pentru construcția a două supermarket-uri Lidl și a unui McDonald`s, la Sibiu se va inaugura luna viitoare un centru comercial, un mall construit pe un teren de 4 hectare, printr-o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro. 

NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spații de retail din România, a anunțat că centrul comercial Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale din Sibiu, pe strada Lector, va fi inaugurat pe 14 noiembrie. Fondul sud-african de investiții NEPI deţine şi Sibiu Shopping City, iar la Alba Iulia, fosta clădire Raiffeisen din centrul orașului și complexul comercial din vecinătatea magazinului Kaufland.

Vezi și McDonald`s s-ar putea deschide de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Restaurantul va avea un design modern și inovator

Construcția noului mall de la Sibiu a început în urmă cu mai bine de un an, pe un teren de 4,2 ha situat în centrul municipiului.

În noile spații comerciale vizitatorii vor putea găsi branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării, dar și opțiuni multiple de distracție. Mall-ul va avea un cinema multiplex cu 9 săli de proiecție, un hipermarket, food court cu 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, o terasă cu o priveliște spectaculoasă și un loc de joacă pentru copii.

De asemenea, clădirea va o parcare pe patru niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri. În premieră națională, mall-ul va avea o fațadă luminoasă în continuă schimbare.

Valoarea investiției se ridică la suma de 100 de milioane de euro.

sursa: turnulsfatului.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax