Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Un nou PNDL, în varianta PNL. Guvernul anunță înființarea unui nou program pentru modernizarea drumurilor locale

Publicat

DJ 107 A Vurpar Paclisa (13) asfaltat drum

Premierul Florin Cîțu a anunțat vineri un nou program guvernamental, cu buget de 7 miliarde lei, pentru proiecte caree vizează constuirea ori modernizarea drumurilor județene și comunale.

Programul, în valoare de 7 miliarde de lei este unul separat de PNDL și alte programe guvernamentale și urmează să fie înființat în perioada următoare, a declarat pentru Economedia.ro un reprezentant al guvernului.

”Alocăm șapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale care nu pot fi finanțate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată țara”, a scris premierul Cîțu pe Facebook.

Citește și: Epuizarea fondurilor din PNDL aruncă în aer investițiile locale. Ce spun primarii din Alba, despre impactul deciziei

Drumurile județene sunt gestionate de consiliile județene, iar cele comunale – de primării.

Dacă noul program va funcționa după aceleași principii ca și PNDL, beneficiarii vor fi liderii locali care conduc primăriile și consiliile județene, adică o parte însemnată dintre cei care vor vota la congresul PNL din 25 septembrie noul președinte al partidului.

Foto: Arhivă

Sursă: Economedia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax