Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un nou transport umanitar pleacă vineri din Alba către Cernăuți, Ucraina. Ce cantități au fost colectate de o fundație din oraș

Publicat

Fundația OAC din Alba Iulia se alătură convoiului umanitar inițiat de Phillippi Vision Association și se va deplasa spre Cernăuți, Ucraina, astăzi,  1 aprilie.  Bunurile transportate sunt colectate de fundație, cetățeni din Alba Iulia și Biserica Armonia.

 

”Intenționăm să continuăm să mergem cât timp există nevoie” a spus Traian Opruța, reprezentantul organizatorilor.

Cantitățile colectate sunt  1 tonă de lapte UHT, 300 kg lapte praf, 500 kg alimente neperisabile: zahăr, făină, ulei, paste, conserve, gem, dulciuri și cereale.

Sponsorii pentru alimente sunt Banca pentru Alimente Cluj și donatori din Alba Iulia. Au fost colectate și jucării pentru copiii ucraineni.


”Toate bunurile vor fi duse la un „hub”. De acolo vor fi distribuite local și național la contactele pe care le are beneficiarul”, potrivit organizatorilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax