Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat dintr-o comună din Vaslui, găsit mort pe calea ferată, între Aiud şi Miraslău. S-a aruncat din tren şi a fost lovit de o altă garnitură

Publicat

O persoană a fost găsită decedată luni dimineaţa, între localităţile Aiud şi Mirăslău. Aceasta se aruncase în timpul mersului din trenul accelerat Timişoara-Iaşi.

Din informațiile polițiștilor reiese că bărbatul s-ar fi aruncat din tren și, ulterior, a fost lovit de un alt tren care venea din sens opus. Bărbatul avea 42 de ani și era din Vaslui. Trupul acestuia a fost depus la morga din Aiud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 30.07.2012,  în jurul orelor 7.00, lucrătorii Postului de Poliţie Transport Feroviar Aiud au fost sesizaţi  de către impiegatul de mişcare de serviciu în staţia CF Aiud, cu privire la faptul că trenul de călători Regio nr.  2442, care circulă pe relaţia Vinţu de Jos – Târgu Mureş, între Haltele de mişcare  C.F. Decea şi Mirăslău, a surprins şi accidentat o persoană.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat, pe magistrala de cale ferată 300, la km 420 + 390 m, între şinele de cale ferată a firului I de circulaţie, cadavrul lui A.G., de 42 de ani, din comuna Codăieşti judeţul Vaslui, în urma primelor cercetări stabilindu-se că acesta s-a aruncat, în timpul mersului, din trenul care se deplasa pe relaţia Iaşi – Timişoara, fiind surprins de  trenul de călători Regio nr.  2442, care se deplasa în direcţia opusă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Aiud în vederea efectuării necropsiei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax