Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un român care știa că este infectat cu coronavirus a venit în România cu avionul. A pus în pericol aproximativ 60 de pasageri

Publicat

Un român infectat cu coronavirus a zburat marți, 17 martie, pe ruta Madrid- București, cu un avion în care mai erau aproximativ 60 de oameni. Bărbatul avea un certificat medical eliberat de autoritățile spaniole care atestă că este infectat. De asemenea, acesta nu a respectat nici autoizlolarea de 14 zile. 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de 17 martie a.c., pe Aeroportul Otopeni, a aterizat o aeronavă cu pasageri la bordul căreia se afla un cetățean român, îmbarcat la Madrid, care a prezentat un certificat medical eliberat de autoritățile spaniole care confirmă infectarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Persoana în cauză NU a respectat recomandarea autorităților spaniole, prevăzută în document, de a rămâne în autoizolare timp de 14 zile.

Persoana a prezentat pe parcursul zborului simptome specifice și a fost preluată de personalul DSP prezent la aeroport și transportată cu izoletă la INBI Matei Balș.

S-a trecut la identificarea pasagerilor din aeronavă, în număr de aproximativ 60 de persoane pentru demararea urgentă a anchetei epidemiologice. Menționăm că pasagerii, venind dintr-o zonă afectată, au obligația de a se autoizola 14 zile.

 

Situația în capitală și pe județe 17 martie 2020, ora 17,00: 217 de cazuri:

Cazuri confirmate la nivel de județ

0 Sibiu

0 Dâmboviţa

0 Alba

0 Călăraşi

0 Argeş

0 Harghita

0 Tulcea

0 Giurgiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ina

    miercuri, 18.03.2020 at 14:22

    Barbatul sosit ,dupa ce ca e virusat mai e si Retard

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax