Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer a fugit de polițiștii din Alba și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Avea 1,26 mg/l alcool „la bord”

politie

Publicat

Un șofer în vârstă de 43 de ani, care nu a oprit la semnalul polițiștilor din Ocna Mureș, a lovit un autoturism parcat regulamentar, pe raza comunei Noșlac. Bărbatul avea 1,26 mg/l alcool „la bord”. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iulie 2020, în jurul orei 21,00, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Ocna Mureș, în timp ce acționau pe raza comunei Noșlac, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui șofer și-a continuat drumul, ignorând semnalul polițiștilor.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar la un moment dat acesta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism care era parcat regulamentar.

Din accident au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, cetățean român cu domiciliul în Italia, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate