Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer băut a provocat un accident, la Sebeș. Acțiune de creștere a siguranței rutiere pe drumurile din Alba

Publicat

Polițiștii Biroului Rutier Sebeș, împreună cu polițiștii Direcției Poliției Locale Sebeș, au efectuat o acţiune, pe raza municipiului, pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic și depistarea celor care nu respectă regulile privind oprirea și staționarea.

Astfel, în urma controalelor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenționale, din care 11 pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, 2 pentru staționara în loc nepermis și 20 pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Vezi și Accident pe autostrada A1 Sebeș- Sibiu, între un camion și un autoturism. Trafic blocat pe ambele sensuri de circulație

A fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constată o infracțiune la regimul rutier.

Accident la Sebeș

Spre exemplu, la data de 14 aprilie 2022, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 40 de ani, din Sebeș, care a condus un autoturism, pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: Arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax