Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer din Petreşti a fost prins cu 1,29 mg/l alcool „la bord” pe şosea. A ajuns cu maşina de teren pe un câmp din Săsciori

Publicat

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Petreşti a avut “ghinionul“ să fie observat de poliţişti în timp ce conducea necontrolat un autoturism de teren pe drumul din Săsciori şi după ce a ajuns cu maşina în câmp. Avea 1,29 mg/l alcool pur în aer expirat.

Marţi dimineaţa, la ora 4.30, poliţiştii Postului de Politie Săsciori, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe raza comunei, au observat un autoturism de teren care se deplasa în direcţia Săsciori – Sebeş şi al cărui conducător auto efectua manevre necontrolate, în cele din urmă intrând pe un teren agricol.

Poliţiştii au procedat la identificarea conducătorului auto care emana un puternic miros de alcool, motiv pentru care s-a trecut la testarea sa cu aparatul etilotest.

În urma testării, valoare rezultat a fost de 1,29 mg/l alcool pur în aer expirat, conducătorul auto fiind condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui D.M., de 26 de ani din Petreşti au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste limita legală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax