Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un tânăr care a provocat un scandal în Alba Iulia susține în fața instanței că ar fi fost bătut de mascați, în dubă și la secție

Publicat

mascati politie noaptea 2

Un tânăr din Alba, aflat în arest la domiciliu după ce a provocat un scandal într-un apartament din Alba Iulia, a susținut în fața judecătorilor că a fost bătut de forțele de ordine când aceștia au intervenit să aplaneze conflictul. 

Mai exact, acesta a cerut în urmă cu câteva zile permisiunea de a părăsi locația în care se afla în arest la domiciliu pentru un control la medicul legist, dar și la un medic stomatolog. 

În fața instanței, tânărul a susținut că are coaste fisurate, dar și un dinte rupt. Potrivit acestuia, ar fi fost bătut cu bastoanele și picioarele în timpul intervenției, dar și când era transportat cu duba și în sediul Poliției Municipiului Alba Iulia. 

Magistratul Judecătoriei Alba Iulia a acceptat cererea acestuia și a admis ca tânărul să meargă la investigații medicale. Cererea a fost admisă în urmă cu câteva zile, iar motivarea a fost făcută publică.

CITEȘTE ȘI: Scandal în Alba Iulia provocat de un tânăr din Bistra: A lovit o tânără și a fost reținut de polițiști și jandarmi

Ce a susținut tânărul în fața instanței

”La data de 1 februarie 2022, în urma unui conflict casnic cu iubita sa şi cu prietena acesteia, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie – prin Serviciul 112.

Au sosit la faţa locului organe de poliţie, jandarmi şi mascaţi, care au procedat nu numai la imobilizarea petentului, dar şi la agresarea fizică a acestuia, fiind trântit la pământ cu brutalitate, lovit cu bastoanele şi picioarele în zona pieptului şi a stomacului (la locuinţa unde locuieşte cu iubita sa, pe drumul parcurs în duba poliţiei de la locuinţa unde locuieşte cu iubita şi sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi în sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia).

Cu ocazia agresiunilor exercitate asupra sa de către organele de ordine publică, i-a fost spart şi rupt un dinte, i s-au rupt si/sau fisurat coaste, iar în urma rupturii sau a fisurării coastelor petentul respiră cu mare greutate şi are dureri uneori insuportabile în zona pieptului, în timpul mersului sau la orice deplasare sau mişcare a corpului, fiind necesară intervenţia unui medic de specialitate (radiolog, chirurg sau internist).

CITEȘTE ȘI: Cine este tânărul din Bistra care a făcut scandal în Alba Iulia. A fost arestat la domiciliu și este cercetat pentru ultraj

Mai arată că a pierdut un dinte, iar zona în care s-a spart dintele a devenit foarte sensibilă în timpul masticaţiei, fiind de asemenea necesară intervenţia unui medic specialist. Nu în ultimul rând, arată că, în baza foilor de observaţie clinică emise de către medicii specialişti, doreşte să fie examinat şi de către un medic de medicină legală, pentru a se constata amploarea agresiunilor exercitate asupra sa de către organele de ordine publică”, se arată în motivarea instanței.

Cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, tulburarea liniștii și ordinii publice și ultraj

Scandalul pe care l-a provocat a avut mai multe urmări pentru acesta. Tânărul a devenit cunoscut după mai multe acțiuni în mediul online la Bistra, el în trecut fiind atacat cu o rangă, de către persoane necunoscute.

În 1 februarie, tânărul a mers de la Bistra la Alba Iulia. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta a mers la un apartament din oraș, situat în zona străzii Gheorge Șincai. În apartament s-ar fi aflat iubita sa și încă o prietenă.

Tânărul a intrat în apartament și a avut un comportament violent. La un moment dat ar fi lovit-o pe prietena iubitei, apoi a continuat să se manifeste agresiv. Pentru a fi potolit, a fost nevoie de intervenția poliției și a jandarmilor.

Potrivit IPJ Alba, în 1 februarie 2022, poliţiştii din Alba Iulia, împreună cu jandarmii, au intervenit la un apartament din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană se manifesta violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din Bistra, s-ar fi manifestat violent față de două tinere, de 19 și 21 de ani, iar pe una dintre ele ar fi lovit-o.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: Scandal la Bistra. Bărbat atacat cu ranga, de o persoană cu cagulă, în fața unui local. Ce spune Poliția

Tânărul ar fi refuzat să părăsească apartamentul, le-ar fi adresat amenințări, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică de pe scara blocului, continuând scandalul și pe spațiul public din fața imobilului.

Pe toată durata acțiunii, tânărul ar fi avut o atitudine amenințătoare la adresa polițiștilor care au intervenit.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor de a-l plasa în arest la domiciliu.

Magistrații din Alba Iulia au acceptat cererea tânărului și i-au permis să meargă la investigații medicale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax