Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr de 21 de ani şi un minor din Lancrăm au furat maşina unui cetăţean din Vinţu de Jos, apoi au abandonat-o sub un pod în zona autostrăzii A1

Publicat

pod pasarela autostrada sebes Doi tineri din Lancrăm, printre care şi un minor de 17 ani s-au ales cu dosar penal pentru furt. Aceștia au sustras, în data de 15 februarie, un autoturism din localitatea Vințu de Jos, lăsat de proprietar pornit în fața porții. Tinerii au abandonat autoturismul sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în zona Vințișoara, unde a fost găsit de către polițiști.

UPDATE: Tânrul de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti. AICI, detalii.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, i-au identificat pe doi tineri din Lancrăm ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt de autovehicul, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în data de 15 februarie, jurul orelor 05.30, prin 112.

În sarcina lui U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 15 februarie, în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoturismul în faţa porţii, pornit, pentru a se încălzi.

În aceste împrejurări cei doi tineri au sustras autoturismul pentru a se deplasa în Lancrăm însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax