Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Blaj, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor, a ajuns după gratii. A fost prins la furat

arestat, catuse

Publicat

Era arestat la domiciliu, pentru tentativă de omor, însă nu şi-a respectat obligaţia şi a ieşit la furat. A ajuns, astfel, după gratii. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, pe 1 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au reţinut pe un tânăr de 19 ani, din Blaj, posesor al unui mandat de arestare preventivă.

Acesta a încălcat, cu rea credinţă, măsura preventivă a arestului la domiciliu, la care fusese obligat anterior, printr-o decizie penală a Curţii de Apel Alba Iulia, iar pe 24 februarie a fost surprins de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce încerca, împreună cu un alt tânăr, să pătrundă într-un garaj, pentru a sustrage bunuri.

Ulterior, poliţiştii au sesizat Curtea de Apel Alba Iulia – Secţia penală, care a dispus schimbarea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru executarea mandatului de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, este vorba despre Claudiu Răzăilă, cercetat din 2016, alături de tatăl său, pentru tentativă de omor. Atunci, cei doi l-au atacat cu un topor şi cu bâtă pe un bărbat, care ulterior a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi Tentativă de OMOR în Blaj: Doi bărbaţi, tată şi fiu, ARESTAŢI după ce au lovit o persoană cu muchia unui topor şi cu o bâtă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax