Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Cenade s-a îmbătat și a furat o mașină. Ce a urmat

Publicat

Polițiștii din Blaj au intervenit duminică seara, în jurul orei 22.40, pe raza localității Cenade unde un bărbat a sesizat faptul că i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase în fața locuinței neasigurat și cu cheile în contact.

Polițiștii au identificat autoturismul, pe raza localității Cenade, avariat, ca urmare a coliziunii cu un cap de pod.

Potrivit IPJ Alba, tânărul care ar fi provocat accidentul a fost oprit să părăsească locul producerii acestuia de către un cetățean din comună, martor la incident.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și furt în scop e folosinț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax