Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr șofer din Aiud a ieșit pozitiv la substanțe interzise, când a fost testat de polițiștii rutieri din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Aiud a ieșit pozitiv la substanțe interzise, după ce a fost testat cu aparatul drug test de polițiștii rutieri din Alba Iulia.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un bulevard din Alba Iulia. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă emis duminică, 2 aprilie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 aprilie 2023, în jurul orei 04,30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe B-dul Revoluției 1918 din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din  municipiul Aiud, județul Alba.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Cum funcționează aparatul care depistează șoferii drogați din trafic. Polițiștii IPJ Alba au explicat cum se face testarea

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax