Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un taximetrist din Alba, dealer de droguri, condamnat la muncă în folosul comunității într-o primărie din județ sau la un spital

Publicat

Un taximetrist din Alba, dealer de droguri, condamnat la muncă în folosul comunității într-o primărie din județ. Este decizia magistraților Tribunalului Alba, din data de 26 august 204, într-un dosar instrumentat de DIICOT Alba Iulia.

Mai exact, un bărbat din județ a fost condamnat după ce a vândut de mai multe ori droguri pe raza municipiului Aiud.

Acesta a intrat în atenția DIICOT Alba Iulia care a documentat activitatea tânărului. Potrivit motivării instanței disponibile pe rejust.ro, tânărul în cauză este taximetrist.

Din datele adunate de procurori, acesta a vândut droguri în Aiud și în localitatea Gârbova de Jos, în perioada 2023-2024. Potivit motivării instanței, dealerul vindea droguri de sinteză, 2CMC și 4 CMC, substanțe psihoactive.

Pentru un gram tânărul cerea între 60 și 80 de lei.

După ce a ajuns în atenția DIICOT, la domiciliul său a fost efecutată o percheziție. În casă au fost descoperite 10 grame de droguri. În urma dosarului penal deschis dealerul și-a recunoscut vina și a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției cu procurorul de caz.

În data de 26 august 2024, magistrații Tribunalului Alba au admis acordul de recunoaștere. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea a mai fost obligat la 100 de zile de muncă în folosul comunității la Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud sau în cadrul Primăriei Teiuș.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate