Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un transport agabaritic va traversa judeţul Alba, joi noapte. Circulația va fi restricţionată timp de câteva minute

Publicat

Judeţul Alba va fi traversat, în noaptea de joi spre vineri, de un transport agabaritic, care vine de la Bucureşti pe DN1. Pe perioada în care acesta va circula în zona Răhău – DN1 – Sebeş DN7 – Şibot, spre Orăştie, circulația va fi blocată secvenţial, de echipaje de poliţie rutieră.

Ora exactă la care transportul va intra în judeţul Alba nu a fost încă stabilită, însă, cel mai probabil, traversarea se va produce în jurul miezului nopții sau mai târziu. Poliţia Rutieră Alba va fi anunţată despre acesta cu scurt timp înainte de pornire. Transportul se afla, joi, în localitatea Sălişte, în județul Sibiu, unde staţionează până la ora 23.00.

În județul Alba, în zona amintită, traficul va fi restricţionat timp de 5-7 minute, perioadă în care transportul agabaritic  va fi însoţit de echipajele Poliţiei rutiere. Pe platforma maşinii sunt transportate două piese, cu dimensiuni 21 m lungime, 8,20 m lăţime, 4,50 m înălţime şi greutate de 85 t.

Transportul special a plecat din Bucureşti, urmând să treacă prin Sebeş, Orăştie  – DN 66 – Haţeg, cu destinaţia Oţelu Roşu (judetul Caras-Severin).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. paul

    joi, 28.06.2012 at 12:04

    mai reformulati inca o data dimensiunile platformei!!!1

  2. paul

    joi, 28.06.2012 at 13:47

    no asa da! bravo!

  3. Emanuel Drăgușin

    joi, 28.06.2012 at 15:27

    Trece si prin Alba Iulia sau prin apropiere?

    • moderatorul de serviciu

      joi, 28.06.2012 at 15:49

      @emanuel, politia nu stie pe unde trece. era o varianta sa treaca prin fata pe la Grup Corint, dar s-au razgandit cand și-au dat seama ca pe acolo nu se poate trece decat cu invitatie 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax