Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Un vlogger critică Primăria Alba Iulia, pentru proiectul prin care vor fi lăudate investițiile din fonduri UE. Ce argumente are

Publicat

YouTube video

Un vlogger din România critică proiectul prin care Primăria Alba Iulia vrea să plătească din fonduri UE, un vlogger cu minim un milon de urmăritori care să promoveze investițiile din fonduri europene implementate în oraș. 

Este vorba despre vloggerul Meps, care are un canal de YouTube și care vorbește despre platforma în sine, cum să faci bani din video-uri pe Youtube, în linii mari un canal dedicat celor ce folosesc platforma.

Vloggerul pornește de la articolul apărut pe alba24.ro și explică de ce primăria gândește greșit modul de abordare al proiectului.

Mai mult de atât, la sfârșitul video-ului său, Meps își provoacă urmăritorii: să propună ei ce vlogger ar putea promova proiectele europene din Alba Iulia, iar ironiile nu au întârziat să apară.

Despre ce proiect este vorba

Alba24.ro a scris că primăria Alba Iulia a câștigat un proiect finanțat din fonduri UE,  mai exact un grant de 237.968 euro. Din banii respectivi, Primăria vrea să plătească un vlogger care să promoveze proiectele finanțate și implementate în oraș, din fonduri UE.

Însă, există și o condiție, vloggerul să aibă minim 1 milion de abonați pe Youtube.

Citește articolul complet: Primăria Alba Iulia va plăti cu bani europeni un vlogger, care să laude proiectele implementate în oraș din fonduri UE

Ce spune vloggerul

”Cu cât citesc mai mult articolul, cu atât îmi dau seama că oamenii care lucrează în astfel de instituții, înțeleg foarte puțin fenomenul, asta ca să nu mă gândesc la alte lucruri necurate”, precizează acesta la începutul video-ului.

De asemenea, acesta critică și limbajul de lemn, prin care reprezentații primăriei au ales să comunice datele despre proiect, precum paragraful de mai jos.

”Primăria Alba Iulia, în calitate de coordonator, va implementa un proiect care vizează creșterea gradului de conștientizare a politicii de coeziune europeană la nivelul Regiunii Centru, împreună cu partenerul UEFISCDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării”.

”Omul care a făcut regula asta habar nu are cum funcționează social media”

Meps explică și de ce oamenii din primăria Alba Iulia ”gândesc greșit”. În primul rând, referitor la condiția de un milion de abonați, vloggerul spune: ”omul care a făcut regula asta habar nu are cum funcționează social media”.

Acesta a dat și câteva exemple aleatorii de canale de Youtube care ar putea participa: Dani Mocanu, Noaptea Târziu, BUG Mafia sau Cristi Munteanu.

Vloggerul explică că principala condiție nu este una definitorie pentru proiect și că este nevoie ca cel care câștigă licitația să fie specializat pe o anume temă și care să se preteze pe proiect.

În linii mari mai explică că cel care va câștiga trebuie să aibă anumite condiții: să fie urmărit de un public cheie, mai exact public care să fie interesat de subiect, care să aibă urmăritori și din Alba Iulia și care să înțeleagă ce prezintă.

În final, acesta le-a spus urmăritorilor săi să propună ei ce vloggeri s-ar preta pentru proiectul primăriei, iar în comentarii răspunsurile au fost nume precum: Dani Mocanu, Dorian Popa sau George Buhnici.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 30.06.2022 at 20:59

    Ce mai, cu proştii înainte ! Conteză tocarea banilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax