Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia a primit licența pentru sezonul 2011-2012

Publicat

Unirea Alba Iulia va juca și în sezonul viitor în Liga a II-a, după ce inițial echipa nu a primit licența pentru a evolua în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării. Joi seară, emoțiile privind licențierea Unirii au fost risipite. Comisia de apel a aprobat memoriul depus de Fotbal Club Unirea 2006 SA, după ce clubul „alb-negru” s-a înțeles cu jucătorii Enzo Bruno, Rade Veljovic și Nikola Vujadinovic pentru achitarea banilor în mai multe tranșe.

În primă instanță, Unirea Alba Iulia nu a primit licența pentru Liga a II-a, din cauza unor datorii către cei trei jucători menționați mai sus. Sumele restante se ridicau undeva la 51.000 de euro.

Cu licența în buzunar, echipa din Cetatea Marii Uniri îşi va planifica reunirea lotului (fixată inițial pe 4 iulie) și obiectivele pentru următorul sezon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RCA ALBA IULIA

    vineri, 01.07.2011 at 07:42

    felicitari. nu meritam sa nu mai avem echipa nici macar in liga 2. sper sa vina investitori si sa se faca treaba si la alba precum la U Cluj. HAI UNIREA!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax