Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia vrea victoria cu FC Olt. Gherman: ”Întâlnim o echipă ambițioasă”

Publicat

Unirea Alba Iulia are gânduri mari în ceea ce privește jocul de sâmbătă cu FC Olt. Ardelenii speră să se impună, asta în ciuda faptului că Stelian Gherman nu va putea miza pe Stanciu și Bucurică.

FC Olt a acumulat trei puncte în primele runde, iar echipa antrenată de Daniel Oprescu vrea cele trei puncte puse în joc, pentru a nu începe să-și complice situația din clasament.

În viziunea antrenorului albaiulian Stelian Gherman, meciul de sâmbătă pune față în față două  echipe care vizează același obiectiv și anume evitarea retrogradării. ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă ambițioasă, îmi doresc să câștig, dar nu m-ar deranja nici un egal. Momentan nu ne gândim la meciul cu Timișoara, cel mai important e meciul care urmează”, a declarat Stelian Gherman.

Jocul uniriștilor de sâmbătă va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ovidiu Petru Oprea (Ploieşti), Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Ionuţ Petrică Cîmpeanu (Cluj-Napoca), rezervă fiind Constantin Viorel Coacă (Piteşti).

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Camara, Bumbac, Giurgiu – Oara, Militaru, Plenicianu, Costea – Petcuț, Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax