Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Sebeș printr-un program derulat online. Muzeul municipal propune un exponat inedit

Publicat

Duminică, 24 ianuarie 2021,Mica Unire – Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită de Municipiul Sebeș, în mediul online, prin activități muzeale și printr-un scurt concert de fanfară reunind cântece patriotice.

Începând cu ora 10.00, în mediul online, pe pagina de Internet a Centrului Cultural ”Lucian Blaga” și a Muzeului Municipal ”Ioan Raica”, pe paginile de social-media, cetățenii sunt invitați să descopere exponatul lunii ianuarie: un fragment de eşarfă tricoloră care a fost ataşată de unul dintre steagurile de luptă româneşti folosite în timpul Războiului de Independenţă al României (1877-1878).

La ora 12.00, muzeografii Radu Totoianu și Călin Anghel îi invită pe cetățeni la o călătorie în vremea ”Generației pașoptiste și a Unirii Principatelor Române de la 1859”.

Fanfara din Petrești încheie programul zilei, printr-un scurt concert de muzică patriotică, care poate fi vizionat, începând cu ora 17:00, pe conturile de social media.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş, Centrul Cultural ”Lucian Blaga” Sebeș și Muzeul Municipal ”Ioan Raica”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax