Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii, bătuți de o echipă de Liga a III-a. Marmosim Simeria – Unirea Alba Iulia, 2-1

Publicat

Unirea Alba Iulia a pierdut vineri în fața unei echipe de Liga a III-a. Cu 15 zile înaintea startului de campionat, Unirea Alba Iulia nu a reușit să impresioneze nici în fața echipelor de nivel inferior. Vineri după amiază, „alb-negrii” au pierdut cu 2-1, în compania formației Marmosim Simeria. Golul Unirii a fost marcat de Marius Cristea, din lovitură liberă.

Fără Bâlu, Bumbac, Plenicianu și Militaru, Unirea nu a reușit să obțină cel de-al doilea succes din jocurile de pregătire. Chiar dacă timpul este scurt până la debutul noului sezon, Unirea pare a fi departe de evoluțiile unei divizionare secunde.

Gabriel Rotaru a folosit la Simeria următoarea formulă:

Pasca – Schuller, Pistol, Potopea, Giurgiu – Oară, M.Cristea, Ciofu, Ov. Muntean – Mureșan, Litean. Au mai jucat: Lasc, Stan, Man, Oprea, Contor,  I.Grozav.

Unirea Alba Iulia a reușit să obțină o victorie și o remiză în cinci jocuri de pregătire. Echipa antrenată de Rotaru a pierdut 2-1 cu Voința Sibiu, 1-0 cu Performanța Ighiu, a remizat 1-1 și a pierdut 2-1 cu Marmosim Simeria, iar unica victorie a fost obținută în compania echipei FC Cisnădie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. abbilbal

    sâmbătă, 06.08.2011 at 02:16

    Şi când eram copil Simeria (pe atunci era CFR) ne bătea la fotbal. Aşa că… tradiţia se respectă. Dar tot atunci Unirea Alba Iulia era bătută şi de Locomotiva Alba Iulia, deşi în clasament Unirea se situa înaintea ceferiştilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax