Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii joacă cu nou-promovata Luceafărul Oradea. Ioan Didă: ”Toate meciurile sunt foarte grele”

Publicat

Unirea Alba Iulia va juca sâmbătă, în fața propriilor suporteri, cu Luceafărul Oradea, echipă care a cauzat prima înfrângere grupării Poli Timișoara. Chiar dacă Unirea nu a pierdut jocul cu Baia Mare, oficialii ”alb-negrilor” realizează dificultatea acestui joc.

Remiza cu Baia Mare și victoria pe UTA nu-i fac pe șefii Unirii să jubileze. Aceștia rămân modești și, chiar dacă își doresc victoria, șefii clubului nu se hazardează în declarații. ”Toate meciurile sunt foarte grele. Tratăm acest joc la fel ca şi cele cu UTA, Timișoara. E un meci greu, toate ne sunt grele începând de acum. Ne dorim să câștigăm, dar nu va fi un meci ușor”, a declarat președintele executiv al Unirii, Ioan Didă.

Uniriștii nu vor putea conta sâmbătă pe serviciile fundașului central Constantin Bumbac, acesta fiind suspendat, pentru cumul de cartonașe galbene. Cel mai probabil acesta va fi substituit de Pistol, fotbalist care a evoluat bine în finalul jocului de la Baia Mare. ”Pistol sper să demonstreze că își merită locul în echipă. Cât a jucat la Baia Mare mie mi-a plăcut atitudinea lui. Sper să rămână cât mai mult timp în primul 11. Doar de el depinde”, a încheiat Didă.

Uniriștii nu vor mai apela în această săptămână la bilete oferite gratuit, iar prețul tichetelor de acces la jocul de sâmbătă va fi de 5 lei. Partida nu va fi televizată, iar acest lucru ar putea spori numărul spectatorilor în tribunele arenei ”Cetate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax