Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii se îndreaptă spre a doua lună fără salarii. Președintele Dăscălescu: ”Nu-i lăsăm cu burta goală de sărbători”

Publicat

Fotbaliștii Unirii Alba Iulia se îndreaptă spre a doua lună în care nu își încasează drepturile bănești. Președintele executiv Mihai Dăscălescu a dat asigurări că staff-ul administrativ încearcă să rezolve problemele financiare și să achite o parte din banii restanți către fotbaliști.

Așteptând după banii de la Empoli, Unirea Alba Iulia începe să repete istoria din sezonul trecut, când problemele de ordin financiar erau uzuale pentru clubul din Cetatea Marii Uniri. Acum, fotbaliștii grupării din Alba Iulia mai au trei zile până când se vor aduna două salarii restante, plus primele pentru ultimele puncte obținute.

Chiar și aşa, președintele executiv Mihai Dăscălescu dă asigurări că jucătorii nu vor rămâne fără bani de sărbători. ”Nu-i lăsăm pe fotbaliști cu burta goală de sărbători. Marți s-ar putea să fie consiliu de administrație, mâine voi putea spune mai multe despre partea financiară”, a punctat Mihai Dăscălescu, președintele executiv  al Unirii Alba Iulia.

Uniriștii nu și-au fixat nici data reunirii și nici cantonamentul pe care ar trebui să-l susţină echipa. Așadar, în curtea Unirii Alba Iulia cuvântul de ordine este incertitudinea, dat fiind faptul că nimic nu este sigur până în acest moment, nici în ceea ce privește situația financiară, dar nici în referitor la lotul de jucători, mai exact la capitolul achiziții sau despărțiri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. maximus

    luni, 12.12.2011 at 16:17

    vai de capul nostru la ce conducatori avem. asa vine si performanta. daca la baschet salariile sunt mari si date la timp suntem pe locul 3 in prima divizie. la fotbal vai de noi. pacat ca nu este campanie electorala!

  2. Unirist

    luni, 12.12.2011 at 19:50

    Unde o plecat DIDA???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax