Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unul dintre cei doi bătăuși din Aiud a fost eliberat din arest. Are interdicția de a părăsi localitatea timp de 30 de zile

Publicat

tineri

După ce au fost reținuți de polițiști miercuri, 3 ianuarie 2013, pentru că bătuseră un tânăr de 19 ani, cei doi bătăuși celebri din Aiud (Ciprian Maxim și Ioan Bucur) au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă. Instanța a dispus arestarea preventivă a lui Ciprian Maxim pe o perioadă de 29 de zile, iar, față de Ioan Bucur, măsura preventivă de a nu părăsi orașul timp de 30 de zile.

Potrivit comunicatului IPJ Alba, la data de 3 ianuarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă, pe Ioan B., de 36 de ani, şi Ciprian M., de 27 de ani, ambii din Aiud, cunoscuţi cu antecedente penale, care sunt cercetaţi pentru ultraj conta bunelor moravuri şi lovire.

Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor în faţa instanţei de judecată care, faţă de Ciprian M., a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile iar faţă de Ioan B. a dispus măsura preventivă a interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ciprian M. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că, în data de 2 ianuarie, Ciprian Maxim (27 de ani) şi Ioan Bucur (36 de ani), ambii din Aiud, au fost reţinuţi de poliţiştii din oraş, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire. În urma cercetărilor, a rezultat că sâmbătă seara (29 decembrie), în timp ce se aflau în incinta unui local public din Aiud, l-au agresat pe un tânăr de 19 ani, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Ambii suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv, în mai multe rânduri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire.

Citiți aici mai multe despre acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax