Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident rutier grav la Cistei. Un bărbat a DECEDAT, după un impact între o mașină și un autocamion

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe DN 14B, pe raza localității Cistei. Un bărbat a decedat, după un impact între o mașină și un autocamion

Actualizare, ora 19:50 – Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie 2024, în jurul orei 16:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 14 B, pe raza localității Cistei, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări efectuate, a reieșit că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, pe direcția Cistei – Crăciunelu de Jos, în împrejurări care urmează să fie stabilite, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului de 46 de ani și rănirea unui bărbat de 48 de ani, pasager pe locul din dreapta, în autoturism, fiind transportat, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Actualizare, ora 17:10 – Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului, un bărbat de 46 de ani a decedat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 14B, în apropierea localității Cistei, județul Alba, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion, soldată cu decesul unei persoane din autoturism și rănirea unei alte persoane, ce este conștientă și evaluată medical.

Știrea inițială

„Trafic blocat pe raza localității Cisteiu de Târnavă, din cauza unui accident rutier. Din primele date, două persoane ar fi suferit leziuni corporale.

Accidentul s-ar fi produs între un autocamion și două autoturisme”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate