Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier între Șibot și Cugir. Zece persoane au fost rănite și transportate la spital după ce un microbuz s-a răsturnat

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DJ 704, între Șibot și Cugir. Un microbuz care transporta persoane s-a răsturnat  după ce a încercat o manevră de depășire. În urma impactului, zece persoane au fost rănite și transportate la spital.

Microbuzul a încercat să depășească un autoturism marca Dacia Logan, nu a putut să se încadreze înapoi pe bandă și a acroșat autoturismul cu bara din spate. Microbuzul s-a răsturnat.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că în urma accidentului 10 persoane, printre care și copii, au fost rănite și  transportate la Spitalul Județean din Alba Iulia, pentru investigații.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan a precizat că şoferul microbuzului a intrat în depăşirea autoturismului, iar în momentul în care a revenit pe banda de circulaţie a acroşat maşina, apoi s-a răsturnat.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, şapte persoane din microbuz au fost rănite. Astfel, doi bărbaţi de 26 şi 36 de ani sunt în stare mai gravă, având fracturi la coloană sau la membre, iar alte cinci persoane, între care şi trei copii cu vârste între cinci şi opt ani, au leziuni uşoare.

Luminiţa Prodan a mai spus că victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba, iar poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 7 iunie, la ora 15.15, pe DJ 704, în afara oraşului Cugir, T.G.C., de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un microbuz, s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de N.T., de 47 de ani, din comuna Şibot, iar la revenirea pe sensul său de mers a intrat în coliziune cu autoturismul depăşit, a pierdut controlul asupra autovehiculul şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, P.C. de 26 de ani şi H.C.G. de 36 de ani, ambii din Cugir, pasageri în microbuz, au suferit leziuni corporale grave.

Alte cinci persoane, între care trei copii de 5 şi 9 ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax