Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Copil de 6 ani, lovit de o maşină, în centrul comunei Arieşeni

Publicat

Un copil de 6 ani a fost acroşat de o maşină, joi, în jurul amiezei, în centrul comunei Arieşeni din Munţii Apuseni. Acesta intenţiona să treacă strada, când a fost surprins şi lovit de un autoturism.

A fost transportat la dispensarul din localitate. Starea sa este stabilă şi din primele informaţii, nu a suferit leziuni majore. A fost necesară însă transferarea acestuia la spitalul din Cîmpeni, pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE: Din datele puse la dispoziţie de IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 13.16, când „pe DN 75, la km 37+350 metri, în localitatea Arieşeni, un minor în vârstă de 6 ani, din comuna Arieşeni, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Gîrda de Sus, judeţul Alba. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax