Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE – FOTO: ACCIDENT în Alba Iulia, zona podului din Partoş. Un motociclist a fost acroşat de o maşină. Bărbatul a fost transportat la spital

Publicat

motocicleta, accident Un accident rutier s-a petrecut miercuri după-amiaza în Alba Iulia, în zona podului din Partoş. Un motociclist a fost acroşat de un autoturism. Din primele informaţii, acesta a fost rănit uşor şi transportat la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Ferdinand I, la ieşire din oraş spre Partoş.

La faţa locului au acţionat echipaje ale poliţiei şi ambulanţei.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferiţa autoturismului (o maşină ce aparţine unei firme de construcţii care lucrează la calea ferată) a vrut să vireze stânga spre şoseaua de centură, la coborârea de pe podul din Partoş, însă din sens opus circula motociclistul, pe care nu l-a mai putut evita în timp util.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în 15 aprilie, la ora 13,29, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, R.M., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, spre şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia şi nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist care circula regulamentar, acroşându-l.

În urma accidentului, motociclistul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.

Conducătoarea auto şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax