Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Lancrăm și Alba Iulia. Impact între un autoturism și un TIR. Două persoane rănite

Publicat

12575943_935428473208322_879591625_n Un accident rutier a avut loc duminică, în jurul orei 15.00, pe Drumul Național 1, la ieșire din Lancrăm spre Alba Iulia. Două persoane au ajuns la spital după o coliziune între un autorurism și un TIR. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 17 ianuarie, ora 13.42, pe DN1 la kilometrul 371, în afara localității Lancrăm, I.A., de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Sebeş – Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat din judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi o tânără, pasageră în autoturism, au suferit leziuni şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.

Din primele informaţii disponibile imediat după producerea accidentului, este vorba despre un autoturism marca Citroen, înmatriculat în județul Cluj, care se deplasa pe DN1, din direcția Sebeș – Alba Iulia şi a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în județul Alba care circula din direcția opusă.

În urma impactului, conducătorul autoturismului și o pasageră, aflată pe locul din dreapta față, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, traficul în zonă s-a desfășurat alternativ, pe o singură bandă.

Reamintim că un accident asemănător a avut loc vineri seara, pe Drumul Național 1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona „Trei Poduri”. Un tânăr de 19 ani din Lancrăm şi-a pierdut viaţa după ce un TIR a lovit pe contrasens o maşină.

Vezi și FOTO-VIDEO: ACCIDENT mortal pe DN1, în zona „Trei Poduri”. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce o maşină a fost lovită de un TIR

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax