Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Scandal cu scântei într-un sat din comuna Bistra. Un localnic şi-a dat foc la gospodărie, după ce s-a certat cu soţia

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au intervenit, sâmbătă, la un incendiu izbucnit într-un sat din comuna Bistra. Un bărbat din localitatea Tolăceşti şi-a dat foc la gospodărie, după ce s-a certat cu soţia. Au ars în incendiu locuinţa din lemn, o parte din şură şi un grajd.

Pompierii militari nu au avut o intervenţie uşoară, având în vedere că în zonă drumul este greu accesibil. Au fost nevoiţi să meargă pe jos pe o distanţă de un kilometru. Au găsit în flăcări casa construită din lemn, şura şi grajdul în care se aflau şapte vite şi patru porci.

Au asigurat perimetrul, pentru a nu fi distruse de incendiu şi bucătăria de vară şi fânul depozitat în apropiere, neexistând pericolul ca focul să se extindă şi la proprietăţi învecinate, din cauza distanţei mari între locuinţele din zona respectivă de munte.

Au descoperit că focul a fost cauzat de proprietarul gospodăriei, care avusese certuri conjugale. Au intervenit pentru salvarea unui bărbat cu handicap locomotor, care locuia în casa cuprinsă de flăcări. Omul a fost preluat cu o maşină de teren şi apoi de o ambulanţă, după ce a fost dus de pompieri, pe braţe, de la locul incidentului. A fost transportat ulterior la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 10.02.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de B.N., un bărbat de 52 de ani, din localitatea Toloceşti, judeţul Bistra care în data de 09.02.3013, în jurul orelor 1500, a provocat un incendiu la locuinţa sa.

În urma incendiului au fost distruse în totalitate casa de locuit şi cele două anexe, în care se aflau 2 boi, 3 vaci, 2 viţei şi 2 porci, valoarea totală a prejudiciului fiind de peste 350.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul a provocat incendiul datorită faptului că se află în divorţ cu soţia sa.

B.N. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax