Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânără din Ighiu, reţinută de poliţişti. A încheiat contracte de credit de 30.946 lei cu acte false

Publicat

O tânără de 27 de ani din Ighiu, colaborator al unei societăţi de credit a încheiat contrite de împrumut cu acte false pentru 27 persoane fizice din comună şi din Alba Iulia. A creat un prejudiciu de 30.946 lei şi va fi prezentată procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru înşelăciune, delapidare şi fals în înscrisuri.

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale a lui C.A.I., o tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit că în perioada ianuarie – martie 2013,  în calitate de colaborator al unei societăţi de credit, a încheiat 27 de contracte de credit în numele a 27 persoane fizice de pe raza comunei Ighiu şi a municipiului Alba Iulia, folosind adeverinţe de salariu false, iar sumele de bani aferente creditelor le-a folosit în scopuri personale.

În acelaşi timp, cu ocazia încheierii şi derulării acestor contracte, i-a indus si menţinut în eroare pe reprezentanţii legali ai societăţii de credit, însușindu-și, în scop personal, ratele aferente creditelor acordate.

Prin faptele sale tânăra a creat un prejudiciu de 30.946 lei, care până în prezent nu a fost recuperat.

La data de 3.04.2013, faţă de învinuită, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă, dar procurorii au decis măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii au reţinut încă o femeie B.C.N. (41 de ani) din Ighiu, care i-a acordat sprijin tinerei în activitatea infracțională. Aceasta a procurat copiile actelor identitate ale persoanelor înşelate şi a falsificat adeverinţe de salariu, în perioada ianuarie-martie. Femeia va fi prezentată Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, pentru complicitate la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

UPDATE1: Tânăra de 27 de ani din Ighiu se numeşte Alexandra Costea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. tudor

    joi, 04.04.2013 at 14:44

    un nume complet sa ne putem feri de ea avem ? 🙂 sau inca nu se poate pronunta? 🙂

  2. Florin

    joi, 04.04.2013 at 22:34

    Esti un taran tu de unde stii ca e vinovata oraseanule apropo daca nu stiai au mai fost arestate doua femei si mai urmeaza vreo 20 completule

  3. saveta

    vineri, 05.04.2013 at 08:54

    daca esti curios cum ma cheama suna la provident, sau mai bine incearca sa gandesti cel putin ca si florin.

  4. anonim

    vineri, 05.04.2013 at 20:49

    supervizorul care aproba dosarele ce a facut, nu el este responsabil de accordarea acestor credite dubioase cum spune toata lumea?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax