Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

UPSOM Ocna Mureş, scoasă la vânzare prin licitaţie cu strigare. Firma de insolvenţă vinde şi stadionul din oraş

Publicat

Platforma industrială din Ocna Mureş de fabricarea a produselor sodice, GHCL UPSOM Romania SA, este scoasă la vânzare prin licitaţie cu strigare, de Casa de Insolvenţă Transilvania SPRL Cluj-Napoca, în calitate de administrator judiciar. Preţul de pornire este de peste 14,6 milioane euro, iar licitaţia este organizată în 28 septembrie.   

Cei interesaţi să cumpere Platforma Industrială Fabrica de produse sodice GHCL UPSOM Ocna Mureş pot participa licitaţia publică competitivă cu strigare, organizată de firma de insolvenţă din Cluj. Preţul de pornire în cadrul licitaţiilor organizate este 14.661.324 euro, fără TVA, ce va fi aplicată în momentul vânzării.

Licitaţia va avea loc în 28 septembrie 2012, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar Casa de Insolvenţă Transilvania SPRL Cluj-Napoca. În cazul neadjudecării bunurilor la prima licitaţie, aceasta se va reprograma pe data de 5 octombrie, ora 12.00, în aceleaşi condiţii.

Caietul de sarcini pentru bunurile scoase la licitaţie poate fi achiziţionat de la sediul administratorului, iar documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cel târziu cu 24 de ore înaintea desfăşurării licitaţiei.

Firma de insolvenţă scoate la vânzare şi următoarele bunuri:

1. Stadion „Unirea”, situat în Ocna-Mureş, compus din teren în suprafaţă de 45.000 mp, tribuna, case de bilete, platforma betonată, împrejmuiri. Preţ de pornire: 119.394 euro.

2. Cantină, situată în Ocna-Mureş, compus din teren în suprafaţă de 1.882 mp, clădire cantină, clădire pentru depozitarea alimentelor şi cameră frigorifică. Preţ pornire: 7.581 euro.

3. Apartament 2 camere, în suprafaţă de 48 mp, situat în Ocna-Mureş, 8.400 de euro.

4. Dispensar, situat în Ocna-Mureş, în suprafaţă de 1.208 mp şi clădire SMS. Preţ pornire: 10.285 euro.

5. Platformă depozitare/ţarc biciclete – teren în suprafaţă de 2.286 mp situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 7.321 euro.

6. Teren colonie, format din teren în suprafaţă de 16.428 mp, situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 35.259 euro.

7. Funicular – format din teren în suprafaţă de 45.491 mp, situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 6.825 euro.

Reamintim că UPSOM Ocna Mureş s-a închis în februarie 2010, din cauza datoriilor la Romgaz şi la bănci, după ce i-a fost oprită alimentarea cu gaz metan. Mai multe detalii, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax