Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmările protestului din parcarea Kronospan – Sebeș. Ce măsuri au luat jandarmii din Alba

Publicat

Organizatorul protestului din 23 mai, din parcarea de la Kronospan – Sebeș, George Simion, s-a ales cu un avertisment scris din partea Jandarmeriei Alba. 

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, motivul pentru care Simion a fost avertizat este acela că, deși evenimentul a fost anunțat ca o manifestație, s-a transformat într-un protest, deoarece a existat un banner cu un mesaj, iar Simion a transmis mai multe mesaje prin portavoce.

Reamintim că sâmbătă, 23 mai, sute de persoane au protestat pentru a ”condamna tăierile abuzive din timpul stării de urgență”, potrivit acestora.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Scandal în fața Kronospan Sebeș. Un grup de protestatari au identificat un camion suspect și au chemat autoritățile

Deși au anunțat că va fi un protest din mașini, manifestanții au stat în afara automobilelor. După manifestația din fața Kronospan, protestatarii au plecat într-un marș auto pe străzile Sebeșului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax