Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărit internaţional pentru ultraj, din Alba Iulia, prins de poliţişti în Austria. A fost condamnat la doi ani de închisoare

Publicat

arestat_catuse Dat în urmărire internaţională pentru ultraj, înşelăciune şi lovire, un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a fost prins în Austria şi adus în ţară. Are de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Este vorba despre Ilie Sergiu Tică, tânăr care a mai fost condamnat anterior şi în dosarul “Singer”, dar şi pentru alte infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cooperării polițienești internaționale între Poliţie Română şi autorităţile judiciare din Austria, a fost extrădat un bărbat de 27 de ani, condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, înşelăciune, lovire şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni”.

Acesta a fost preluat, sub escortă, de pe Aeroportul Internacional Viena, în 21 decembrie, de poliţiştii Centrului de Cooperare Poliţienească Intențională al Inspectoratului General al Poliţiei Române şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Pe numele tânărului, în ianuarie 2014, Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, înșelăciune, lovire şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

Acesta era urmărit la nivel naţional şi internațional, din 2014.

În urma colaborării polițiștilor din IPJ Alba cu autoritățile judiciare din Austria, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cel în cauză a fost localizat şi reținut pe teritoriul Austriei. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei.

Ilie Sergiu Tică a mai fost condamnat, acum patru ani, în Dosarul „Singer”, la un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, în 2011 a primit 2 ani, tot cu suspendare, pentru infracţiuni comise cu violenţă. În dosarul încheiat prin sentinţă definitivă în 2014, privind acuzaţiile de ultraj, a primit doi ani de închisoare cu executare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax