Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

USR are un nou consilier local la Alba Iulia. Cine este Ioana Câmpeanu, care l-a înlocuit pe Teodor Holhoș

Publicat

Alba Iulia are un nou consilier. Este vorba despre Ioana Câmpeanu, care l-a înlocuit pe medicul Teodor Holhoș (USR), acesta renunțând la mandat.  

Ioana Câmpeanu este manager de resurse umane la Envipco, este căsătorită și are doi copii. Ea era următoarea pe lista de consilieri a USR PLUS de la alegeri.

Anunțul a fost făcut de Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia. Teodor Holhoș a demisionat din funcția de consilier, motivând că este prea ocupat cu activitatea profesională.

”Doresc să anunț noul membru al Consiliului Local Alba Iulia, în persoana doamnei Ioana Câmpeanu, din partea USR – PLUS, care îl va înlocui pe dl. Dr. Teodor Holhoș.

Doamna Câmpeanu vine din mediul privat, având funcție de conducere într-o multinațională și are experiență atât în ceea ce privește legislația, cât și în domeniul resurselor umane și protecției sociale.

Va prelua locul domnului Holhoș în comisiile de specialitate și am încredere că doamna Câmpeanu va aduce plus valoare în Consiliul Local.

Totodată, mă bucură să avem, în acest moment, o treime dintre consilierii locali, formată din doamne, acestea fiind din ce în ce mai prezente în viața politică și administrativă.

Urez mult succes doamnei Ioana Câmpeanu în funcția preluată astăzi”a transmis Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax