Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USR și PLUS au bătut palma la nivelul județului Alba. Vor avea candidaturi comune la Consiliul Județean și Primăria Alba Iulia

Publicat

USR și PLUS  au bătut palma și vor candida împreună la alegerile pentru Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Echipele celor două formațiuni politice din Alba au căzut la o înțelegere, vineri.  Astfel, Alianța USR – PLUS Alba va avea candidați comuni pentru Consiliul Județean Alba, Consiliul Local și Primăria Alba Iulia.

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia va fi susținut candidatul USR, Gabriel Pleșa, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba candidatura va fi din partea PLUS Alba.

Listele de consilieri locali și județeni vor fi completate cu candidații stabiliți în urma negocierilor purtate între cele două partide membre ale Alianței.

Declarații:

  • „Am stabilit, de comun acord, în cadrul discuțiilor purtate în interiorul Alianței USR-PLUS, să avem formula optimă pentru a aduce problemele, viziunea și proiectele cetățenilor în Primăria Alba Iulia și în Consiliul Județean Alba. În spiritul colegialității și al respectului reciproc, am decis totodată să promovez candidatura colegului nostru care va primi mandatul la competiția internă din PLUS Alba, pentru funcția de președinte al CJ Alba. Mă voi alătura candidatului desemnat din partea PLUS într-o echipă puternică și îl voi susține pentru a demonstra locuitorilor județului Alba că USR-PLUS va duce în Consiliul Județean viziune, profesionalism, respect și proiecte coerente”, a declarat Beniamin Todosiu, președintele USR Alba.
  • „PLUS este un partid politic nou, care a reușit să strângă între membrii săi oameni care cred în cinste, competență şi meritocrație. Dovada acestor valori în care noi credem o facem astăzi, când trecem peste orice posibil orgoliu și construim o alianță puternică pentru județul Alba și pentru Alba Iulia. Atât noi, membrii PLUS, cât și colegii noștri din USR suntem oameni intrați în politică cu gânduri curate, pentru a schimba în bine comunitățile noastre”, a spus Mihail David, președintele PLUS Alba.
  • „De astăzi începe o luptă grea, o luptă pentru a câștiga Alba Iulia pentru albaiulieni, dar și o luptă în care vom demonstra că politica se poate face corect, printr-o dezbatere de proiecte și idei. Vreau să le mulțumesc colegilor din Alianța USR – PLUS pentru că au avut curajul să creadă în mine și îi asigur, atât pe ei, cât și pe albaiulieni, că nu îi voi dezamăgi”, a spus Gabriel Pleșa, candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia.
  • „Mă bucur că am reușit să ne dăm mâna și să formăm o alianță puternică care va da viitorul primar al municipiului Alba Iulia și cel mai mare număr de consilieri locali. De astăzi, în interesul locuitorilor orașului, îl susțin pe Gabriel Pleșa pentru Primăria Alba Iulia. Voi face echipă împreună cu el pentru că este omul potrivit pentru a da o viziune orașului”, a declarat Teodor Holhoş, membru în Biroul Județean PLUS Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax